Sonoff DS18B20 kül- és beltéri, vízálló hőmérő TH10 és TH16 relékhez

3 299 Ft

Összehasonlítom

Sonoff TH10-hez és TH16-hoz kapcsolható, kül- és beltéri használatra egyaránt alkamas, vízálló hőmérő.

Készleten

Cikkszám: SON-KIE-DS1-02 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A Sonoff DS18B20 kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, vízálló hőmérséklet szenzor egy digitális hőmérséklet érzékelő kalibrált digitális jel output-tal. A vízállóságának köszönhetően vizes helyiségekben vagy vizes környezetben is megbízhatóan használható, például víztartályokban, akváriumokban, hűtőhelyiségekben, medencékben stb. Rozsdamentes acél az érzékelője, hosszú élettartamú és érzékeny a hőmérséklet-változásokra.

A mért hőmérséklet tartománya -55℃-tól +125℃-ig terjed, magas és alacsony hőmérsékleti körülmények között is megbízhatóan működik.

Költséghatékony megoldás hőmérséklet érzékelésére és a Sonoff relék ezek alapján való vezérlésére. Az érzékelőnek egy 2.5 mm-es 4-pólusú (sztereo audio-szerű) csatlakozódugója van, ami a Sonoff TH10 és TH16 aljzatához illeszkedik.

A szenzort áramtalanítás után javasoljuk a relékhez csatlakoztatni. Az eWeLink app-pal, beállíthatunk olyan hőmérséklettel kapcsolatos feltételrendszert, mellyel ki/bekapcsolhatjuk a TH10 és TH16 reléket, és akár a hálózatban levő más reléket is vezérelhetjük ily módon, pl. akár egy S20 okoskonnektort is. A relé ideális választás például ventillátorok, elektromos fűtőtestek, radiátorok, párásítók, páramentesítők, légkondícionálók, öntözőrendszerek és akváriumok vezérlésére is.

A Sonoff DS18B20 hőmérséklet és páratartalom érzékelő teljes hossza (csatlakozó végétől az érzékelő végéig): kb. 100 cm.

A Sonoff DS18B20 vízálló hőmérséklet-szenzort az alábbi termékekhez ajánljuk:

  • a Sonoff TH10 WiFi-s, internetről távvezérelhető kapcsoló relé a kisebb teljesítményű (2200W, 10A-re képes) típus,
  • Sonoff TH16 WiFi-s, internetről távvezérelhető kapcsoló relé a TH10-nél nagyobb teljesítményű (3500W, 16A-re képes) típus.

Specifikációk

Tömeg 0.026 kg
Méretek 95-100 cm
Terméktípus

hőmérséklet és páratartalom szenzor

Gyártó

Sonoff

Feszültség

3,0 – 5,5V

Működési hőmérséklet-tartomány

-55℃~+125℃

Kiegészítő termékek

 

Az alábbi kiegészítő termékek kompatibilisek a termékkel:

Okosotthon blog cikkek

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Sonoff DS18B20 kül- és beltéri, vízálló hőmérő TH10 és TH16 relékhez” értékelése elsőként