NÉZD MEG TERMÉKEINKET!CIKKEK

Rendszeresen szemlézi a blogunkat a:

Sonoff belépő a Zigbee világba

A Sonoff hosszú fejlesztési és tesztelési időszakot követően 2020 nyarán megkezdte a Zigbee eszközök gyártását, és a próbaszériát követően 2020. augusztusától már elérhetőek a sorozatgyártott Zigbee termékei a mi kínálatunkban is. Mi a Zigbee? A legtöbb Sonoff termék...

Rendelhető a Shelly Vintage izzó ST64 formájú változata is

A Shelly Vintage népszerű WiFi-s, fényerőszabályzós okosizzója megjelenésében a XX. század eleji Edison-égők hangulatát idézi, ám korszerű és energiatakarékos LED technológiát használ. Az izzónak most már nem csak az A60 “körte-alakú” váltazata, hanem a nagyobb...

Megérkezett a kínálatunkba a Shelly Gas szenzor

Megérkezett kínálatunkba a Shelly 2020-as újdonsága, a WiFi-vel felszerelt Shelly Gas szenzor, mely vezetékes gáz szivárgását vagy ömlését képes érzékelni. Nem csak emailt vagy a telefonunkra riasztást tud küldeni az eszköz ha a gázszint emelkedését érzékeli, hanem motoros gázcsapelzáró eszköz segítségével akár azonnal képes elzárni is a bejövő gázt.

SmartWise WiFi+RF okosrelék vs. SmartWise WiFi okosrelék

A garázskapu- és kertkapu-vezérlések okosvezérlése terén is igen népszerű SmartWise 5V USB és 7V-32V tápfeszültséggel egyaránt működő WiFi-s okosreléknek megjelent az RF-es verziója is. Ezek már nem csak a Sonoff relékhez is használt eWeLink app-bül vezérelhetőek okostelefonról, hanem a Sonoff RF-es távirányítóival és a SmartWise RF távirányítókkal is működtethetőek az 433MHz-es RF max. 20-50 méteres körzetében.

Készletről rendelhető a Shelly Door Window 2 szenzor

Megérkezett készletre a Shelly Door Window 2, azaz a Shelly ablak/ajtónyitó érzékelőjének új v2 verziója. A szenzor igazán sokoldalú, hiszen fényérzékelő szenzor és hőmérő is helyet kapott benne a mágneses nyitásérzékelő mellett.

bővebben

eWeLink korábbi app verziók letöltése

Ha Android telefonon egy új app verzióban technikai problmákkal szembesülsz, akkor felmerülhet, hogy átmenetileg visszatérj egy korábbi, jól működő eWeLink app verzióhoz. Ehhez itt megtalálod a telepítő fájlokat (APK) az eWeLink app korábbi verzióihoz is.   TERMÉKEK,...

bővebben

Shelly Bulb, Shelly Duo, Shelly Vintage teszt (videó)

Az előző blogbejegyzésben szövegesen olvasható a Shelly három féle WiFi-s okosizzójának, a Shelly Bulb, a Shelly Duo és a Shelly Vintage tesztje. Mivel világításról van szó, a videó verzió még hasznosabb lehet. Íme:   https://youtu.be/wat8wer9fEw TERMÉKEK, MELYEK...

bővebben

Itt a megújult SONOFF DIY mód, amihez már nem kell külső program

A Sonoff jelentősen fejlesztette az új termékeihez elérhető DIY üzemmódot. Az új DIY módban a beállításokat API-n érhetjük el, illetve első lépésként a wifi beállításokhoz használhatjuk az eszköz webes felületét. Ehhez az API-hoz egy eléggé részletes angol nyelvű – de...

bővebben

A SmartThings mától támogatja a legtöbb Shelly eszközt

A Shelly mai bejelentése szerint elkészült a Shelly Cloud és a SmartThings app közötti első integráció és mától hivatalosan támogatottak a Shelly Cloud-ra kapcsolt Shelly okoseszközök a SmartThings platformon is.  A Schema Connector egyelőre Beta verzióban elérhető és...

bővebben

Második távirányító Sonoff 4CH Pro R2 reléhez

A Sonoff RF-vevővel szerelt négy áramkörös csúcsreléje, a Sonoff 4CH Pro (R2) minden csatornája sokak bosszúságára gyárilag csak egy távirányítóval párosítható. A Sonoff-kompatibilis SmartWise kínálatunkban azonban mostantól elérhető egy olyan speciális, programozható...

bővebben

Érkezik hamarosan a SONOFF BASICZBR3, a relé Zigbee verziója

A Sonoff 2019 őszén jelentette be, hogy hamarosan érkezik a Sonoff egyik legnépszerűbb termékének, a Sonoff Basic belépő szintű relének a Zigbee verziója. A relé a SmartThings hub-hoz csatlakozik és az iOS-re és Android-ra is elérhető SmartThing APP-pal használható...

bővebben

Milyen gyakran menti a hőmérsékleti és páratartalom adatokat a Shelly H&T WiFi-s, vezeték nélküli hőmérséklet és páratartalom szenzor?

A Shelly a közelmúltban kiadott Shelly app-ban változtatott azon, hogy milyen időközönként menti el a WiFi-s, vezetéknélküli H&T hőmérséklet és páratartalom szenzor az adatokat, így ennek apropóján érdemes áttekinteni a beállítási lehetőséget, és azt is, hogy a most megjelent H&T USB-s táp illesztését lehetővé tevő adapterrel mik a lehetőségek.

bővebben

3D nyomtatott keret Sonoff Touch / T1 / TX kapcsolókhoz

Vendég blogolónk mai postjában arról ír, miért és hogyan készített Sonoff Touch, T1, TX WiFi-s villanykapcsolókhoz 3D nyomtatással készített egyedi keretet. A keret nem csak szép design-elem, de segíti a Sonoff WiFi-s okos villanykapcsolók felszerelését olyan helyekre, ahol nincs kialakítva csavart fogadni képes fali szerelvény-aljzat a kapcsoló rögzítéséhez.

bővebben

Shelly 2.5 redőnyvezérlés teszt (videó)

A Shelly 2.5 kétáramkörös WiFi-s okosrelé nem csak csillárkapcsolók mögé szerelve vezérel két áramkört (lámpát), hanem motoros redőnyök vezérlésére is ideális megoldás. A mai videóblogban megmutatjuk, hogyan működik.

bővebben

Minden, amit a (két és három vezetékes) okos villanykapcsolókról tudnod érdemes

A mai, kicsit hosszabb blogban az okosotthon egy fontos szeletét, az okos villanykapcsolókat veszem nagyító alá. Tesztelek és bemutatok több megoldást is az okosvilágítás vezérlésére: WiFi-s okos villanykapcsolókat és a hagyományos kapcsolókat okosító WiFi-s vezérléseket is. Szó esik arról is, hogy szükség van-e mindenképpen vajon nullvezetékre is az okoskapcsolók működéséhez, és mi a megoldás, ha csak fázis áll rendelkezésre a kapcsolóaljzatban.

bővebben

Sonoff Dual WiFi-s relé, T1 és TX csillárkapcsoló mostantól redőny és más motorvezérléshez is!

A Sonoff kétcsatornás eszközei, pl. a Sonoff Dual relé, a Sonoff T1 vagy TX 2C csillárkapcsoló a v3.3 firmware verziótól kezdve alkalmasak kétirányú motorok vezérlésére is, pl. redőnymotor-vezérlésre, garázskapu vagy motoros kertkapu nyitásra, amennyiben azok 230V AC vezérlést igényelnek, mivel az új alapszoftverben aktiválható már az úgynevezett Interlock üzemmód.

bővebben

Új időzítési funkció a Sonoff készülékek eWeLink app-jához

Megjelent a Sonoff okosotthon eszközök vezérlésére használt eWeLink app új 3.8.0-s verziója mind iOS, mind Android okostelefonokra. Fő újdonságként a Scene funkció mostantól időzíthető: megadható, hogy a hét melyik napján és milyen időintervallumban fussanak le a Scene-ben beállított parancsok. Mostantól a Scene funkció időzíthetősége segítségével megoldható például, hogy a Sonoff PIR2 mozgásérzékelő a Sonoff RF Bridge-hez kapcsolva csak a nap bizonyos óráiban kapcsolja fel a villanyt.

bővebben

Shelly okoseszközök közötti közvetlen vezérlés

A Shelly okosvezérlései az 1.5.0 alapszoftver (firmware) verziótól kezdve képesek két Shelly készülék közötti parancsok továbbítására internet, felhő és szerver nélkül, közvetlenül két Shelly készülék között. A mai blogban bemutatjuk a lehetőségeket, példákkal illusztrálva.

bővebben

Sonoff Dual akció: -25% júniusban csak egy hétig!

Arra gondoltunk, hogy indítunk egy rendszeres kedvezmény-kampányt: minden hónapban néhány napra más és más terméket kínálunk kedvezményesen nektek. Jól hangzik? Kezdjük a június-t egy WiFi-s Sonoff okosrelével, a kétáramkörös Sonoff Dual-lal. Csak június 23-áig, egy...

bővebben

Shelly 2.5 – Tippek a redőnyvezérlés beállításához

A Shelly 2.5 WiFi-s kétcsatornás okosvezérlés egyiki funkciója, üzemmódja redőnyök (vagy más kétállású motorok, pl. redőnyvezérlés, függönymotor vezérlés, garázskapu vagy kertkapuk) vezérlése. Minden redőny, redőnymotor különböző méretű, jellegű, sebességű, vezérlésű, így használat előtt be kell konfigurálnunk a Shelly 2.5-ben a vezérlését. A mai blog elmagyarázza, hogy működik a kalibráció, és mik a hibaelhárítás lépései, ha hibába ütközünk.

bővebben

Shelly H&T Wi-Fi-s kombinált páratartalom és hőmérséklet szenzor – a fűtés és hűtés beállítására, finomhangolására

A Shelly új H&T nevű WiFi-s, vezeték nélküli kombinált digitális hőmérőjét és páratartalom-érzékelőjét teszteltük, melynek adatait az interneten keresztül mobil App-ból és böngészőből is lekérdezhetjük. Segítségével többek között a lakás egyes szobáinak fűtését és hűtését is finomhangolhatjuk, beállíthatjuk.

bővebben

Gyorsteszt a Shelly RGBW2 LED-csík és LED-izzó WiFi-s vezérlésről

A mai blogban a Shelly RGBW2 LED-csík / LED izzó WiFi-s okosvezérlés rövid bemutatását olvashatjátok. Segítségével RGB-s, RGBW-s illetve fehér LED csíkok és LED égők vezérlését tudjátok hagyományos villanykapcsolóról és az interneten keresztül mobiltelefon app-ból is vezérelni.

bővebben

Shelly 1 WiFi-s okos villanykapcsoló vezérlés teszt

A mai blogunkban arról írunk, hogy hogyan kell beépíteni a Shelly 1 egycsatornás WiFi-s okosrelét egy hagyományos villanykapcsoló mögé. Így költséghatékonyan, a kapcsolók cseréje nélkül lehet létrehozni WiFi-s, az interneten át távolról is vezérelhető okos villanykapcsolókat.

bővebben

Hamarosan elérhető a Sonoff szenzorokhoz hosszabbító kábel

A Sonoff bejelentette, hogy hamarosan elérhető lesz a kínálatában a Sonoff TH10 és TH16 WiFi-s okosrelék és a velük kompatibilis szenzorok (a Sonoff SI7021 kombinált hőmérséklet- és páratartalom szenzorral, illetve a DS18B20 hőmérő szenzor) közé tehető hosszabbító kábel.
Hamarosan az okosotthon.bolt.hu kínálatában.

bővebben

Régi Android telefonból eWeLink kamera

A Sonoff okosvillamossági készülékek vezérlésére és beállítására szolgáló ingyenes eWeLink app-ban megjelent a közelmúltban a “Kamera hozzáadása” (Add Camera) funkció a Sonoff eszközök vezérlési képernyőjén. A mai blogban megmutatom, hogyan lehet egy régi Android-os telefonunkat az eWeLink Camera app segítségével a eWeLink-es webkamerává változtatni.

bővebben

Sonoff okosvillamossági eszközök vezérlése IFTTT-eWeLink integrációval

A Sonoff okosvillamossági készülékek vezérlésére használt gyári eWeLink szoftver egyszerűen integálható az ingyenes IFTTT app-pal. Az IFTTT segítségével időjárás-alapú vezérléseket, napkelte-napnyugta szerinti vezérléseket tudunk beállítani, valamint a telefonunk GPS helye alapján is tudunk ki-bekapcsolásokat konfigurálni.

bővebben

Sonoff TH10, TH16, Dual vagy Sonoff POW távirányítása RF-es távirányítóval

A mai okosotthon blog arról szól, hogy hogyan oldható meg a Sonoff TH10 és a TH16 (továbbá a Sonoff Dual és POW) WiFi-s okosrelék távirányítása 433.92 MHz-es RF-es, azaz rádiós távirányítóval annak ellenére, hogy e két relé nincs felszerelve RF szenzorral. A megoldás segítségével használhatjuk a hőmérséklet- és páratartalom vezérlésre alkalmas Sonff TH reléket RF távirányítóval együtt.

bővebben

Nyáron érkezik a Sonoff Basic R3 és Sonoff RF R3, két új termékverzió

Várhatóan már június második felében érkezik a Sonoff két belépő szintű reléjének új verziója Sonoff Basic R3 és Sonoff RF R3 néven. A két új termékverzió azok számára hoz újdonságot, akik a gyári eWeLink cloud-os firmware helyett saját otthonutomatizációs szerverre kötik a Sonoff okoseszközöket, mivel az új verziók DIY üzemmódban REST API-n keresztül már kapcsolódni tudnak egy sor más otthonvezérlési rendszerhez is.

bővebben

Sonoff relé vagy villanykapcsoló automatikus lekapcsolása

A mai blogban arról lesz szó, hogy a Sonoff okosvillamossági készülékekben az inching funkción kívül még hogyan máshogy lehet megoldani az automatikus kikapcsolást az eWeLink app-ban, A Loop (ciklusvezérlés) funkció segítségével való megoldást Varga Csongor otthonautomatizáló vlogger videóval is illusztráljuk.

bővebben

Kapható az okosotthon.bolt.hu webáruházában a Sonoff RF Bridge, valamint a Sonoff PIR2 mozgásérzékelő és a Sonoff DW1 ajtó/ablaknyitás érzékelő is!

2019. áprilisától immár kapható az okosotthon.bolt.hu-n a Sonoff három egymással szorosan együttműködő terméke: a Sonoff RF Bridge, a Sonoff PIR2 névre hallgató, emberi mozgást érzékelő mozgásérzékelő, valamint a Sonoff DW1 nevű ajtó/ablaknyitás érzékelő. A termékek együtt akciós csomagban is megvásárolhatóak.

bővebben

Kocsibeálló / garázs világítás vezérlése Sonoff RF-fel

A kültéri kocsibeállóm világításának automatizálásáról szól a mai blog: arról, hogyan segít a Sonoff RF WiFi-s okosrelé abban, hogy a garázs világítása okostelefon app-ból, rádiós távirányítóból egyaránt kapcsolható legyen, és az auto-off funkcióval a kültéri világítás sosem maradjon bekapcsolva, ha nincs már rá szükség.

bővebben

Okos megoldások a társasházakban: 1. rész – Pince vagy alagsor szellőztetése

A társasházi, lakótelepi vagy éppen családi ház pincéjének szellőztetésére az okoselektronika világa számos hatékony megoldást kínál. Például a WiFi-s Sonoff TH10 és TH16 relé hőmérséklet és páratartalom-szenzorral kombinálva képes a szellőztető rendszer automatikus vezérlésére a pillanatnyi páratartalom-szint és a hőmérséklet alapján.

bővebben

Hőmérséklet vagy páratartalom szint alapján való időzített okosvezérlés Sonoff TH10 / TH16 WiFi-s okos kapcsolórelékkel

Hogyan lehet egy párásítót vagy párátlanítót, klímát vagy fűtőtestet előre időzített időpontokban hőmérséklet- vagy páratartalom szenzor adatai alapján automatikusan vezérelni, automatikusan ki-bekapcsolni? – jött a napokban egy ügyfelünk kérdése. A Sonoff TH10 és TH16 WiFi-s okos kapcsolórelék, a hozzájuk kapcsolt szenzorokkal a tesztjeink szerint a legfrisebb eWeLink app-pal és firmware-rel már beállíthatóak ilyen kombinált vezérlésre! A mai blogban leírjuk, hogyan.

bővebben

A Sonoff 4CH R2 akciósan, most 21% kedvezménnyel kapható!

A Sonoff 4 csatornás / áramkörös WiFi-s okosreléje, a Sonoff 4CH (az új R2 verzió) 2019. február végéig 21%-kal olcsóbban, 11999 Ft helyett 9499 Ft-os akciós áron kapható az okosotthon.bolt.hu webáruházában.   TERMÉKEK, MELYEK ÉRDEKELHETNEK minden bruttó 25.000 Ft...

bővebben

A legfrissebb eWeLink app-ban már a kamera képét is megjeleníthetjük a vezérelt eszközök képernyőjén

Az eWeLink friss bejelentése szerint az okostelefon app-juk v3.5.8 verziójától kezdve elérhető lesz egy ‘Add camera’ (azaz Kamera hozzáadása) funkió is a szoftverben. Ennek fő célja, hogy az app segítségével vezérelt eszközökre állított kamerákat az eszközökkel egy képernyőn meg is nézhessük. Például ha egy Sonoff 5V vagy egy Sonoff 5V/12 okosrelével vezéreljük a garázskaput, kertkaput vagy egy elektromos kaput, és azt egy WiFi-s (vagy éppen vezetékes) IP kamerával is amúgy figyeljük, akkor a garázsnyitót vezérlő képernyőn a kamera képét is nyomon követhetjük. 

bővebben

Már a Sonoff S20 okoskonnektor is beállítható automatikus időzített kikapcsolásra és impulzuskapcsolásra

Megjelent a Sonoff S20 okoskonnektorhoz is az új (v2.6.1) firmware verzió, mellyel (a Sonoff relék után) már a Sonoff S20 okoskonnektorban is elérhető az időzített kikapcsolás, avagy az impulzuskapcsolás. A funkció hasznos nem csak akkumulátorok túltöltése elleni védekezésre hasznos, hanem háztartási eszközök automatikus kikapcsolására is (pl. kisebb teljesítményű vasaló, hajsütő, kisebb fűtőtest, kávéfőző stb.), melyeket csak bizonyos ideig akarunk használni, és nem szeretnénk bekapcsolva felejteni.

bővebben

S20 okoskonnektor a karácsonyi díszkivilágítás és a karácsonyfa-világítás okosvezérlésére

Érkezik a karácsony, és jön a karácsonyi díszkivilágítás ideje. Legyen szó akár a karácsonyfaizzókról, akár épület díszkivilágításról, érdemes a világítást automatizálni. A mai blogban arról írok, hogy hogyan tudod egy Sonoff S20 okoskonnektorral egyszerűen a napnyugta és a napkelt időpontjához igazítani automatikusan a karácsony világítás be-kikapcsolását, vagy megoldani, hogy csak akkor égjen a karácsonyfa-világítás, ha otthon vagy.

bővebben

Fagyvédelem vezérlése Sonoff TH10 vagy TH16 okosreléhez kapcsolt hőmérővel

A fagy elleni védelem vezérléséhez egy intelligensen vezérelhető, esetleg távolról is elérhető okosrelére és egy digitális hőmérséklet szenzorra van szükségünk. A Sonoff TH10/TH16 relé és a hozzá kapható szenzorokkal egyszerűen megoldható, hogy a fagyvédelmi rendszerünk, legyen az akár keringető vagy fűtő/melegítő berendezés csak akkor üzemeljen, amikor a hőmérséklet azt megköveteli, magasabb kinti hőmérséklet vagy egyszerűen csak a kívánt melegítési hőmérséklet elérése esetén pedig kikapcsoljon. Részletek a mai blogban..

bővebben

Dahua K46 tesztvideó

Teszteltük egy hétig a Dahua consumer kamerái közül a Dahua K46-ot, egy 4 megapixeles, éjszakai üzemmódot támogató, IR-es otthoni, irodai, bolti-áruházi IP kamerát, és készíttünk egy összefoglaló videót arról, hogy különböző fényviszonyok között milyen képet produkál a kamera.

bővebben

Elszakadt a villanykapcsoló vezetéke a falban? Falvésés helyett egyszerűbb megoldás a Sonoff vezeték nélküli kapcsoló!

Vásárlónk egy házgyári lakásban él, ahol a régi kialakítású vezetékes alternatív kapcsolók közötti vezetékes kapcsolat a falban valahol megsérült, így az alternatív kapcsolók már nem működtek. A vezeték cseréje szinte megoldhatatlan feladat lett volna, illetve jelentős bontással és azt követően lakásfelújítással járt volna. Köszönhetően annak, hogy a T1 alternatív kapcsolója vezeték nélküli, rádiós kapcsoló, így ideális megoldást kínál régi lakásokban a falban elszakadt alternatív kapcsolókhoz vezető vezetékek helyettesítésére, kiváltására is.

bővebben

Működnek a Sonoff készülékek internet kapcsolat nélkül?

Mint a legtöbb okoseszköz, a Sonoff WiFi-s termékei is internetkapcsolatot igényelnek a legtöbb funkció működéséhez. A mai cikkben arról írok, hogy milyen funkciók működnek offline, internetkapcsolat nélküli üzemmódban, és mi az a LAN üzemmód (LAN mode) és milyen funkcókat tudunk a helyi hálózaton keresztül elérni.

bővebben

Jön a Sonoff T1 EU hármas kapcsoló?

A Sonoff bejelentette, hogy a Sonoff T1 EU okos érintőkapcsolócsaládnak, – melynek jelenleg egyes és kettős (csillár)kapcsoló verziói érhetőek el -, a tervek szerint hamarosan hármaskapcsolója is megjelenhet.

bővebben

Sonoff okosotthon eszközök vezérlése PC-ről

A Sonoff WiFi-s okos villanykapcsolói, okosreléi és okoskonnektorai vezérléséhez az eWeLink nevű ingyenes okostelefon App-ot biztosítja. Az App iOS (Apple) és Android készülékekre is elérhető. A mai okosotthon blog bejegyzésben viszont arra mutatok egy egyszerű módszert, hogy a Sonoff okosotthon eszközöket hogyan lehet PC-ről vezérelni egy PC-s Android emulátor segítségével.

bővebben

Okoskonnektorral többé nem marad bekapcsolva a vasaló vagy a sütő

Mire jó egy okoskonnektor? Kezdjük a biztonsággal. Egy okoskonnektorba dugott vasaló esetén nem kell azon aggódnunk, hogy kikapcsoltuk-e (vagy gyerekünk vagy idősebb szeretteink kikapcsolták-e) a vasalót, a villany-tűzhelyet vagy -sütőt, mert az okoskonnektorhoz járó ingyenes okostelefon app-ról meg tudjuk nézni: és ha nem lett kikapcsolva, akkor munkahelyünkről vagy épp menet közben távolról is áramtalanítani tudjuk azt.

bővebben

Mire jó, és egyáltalán mi az az okoskonnektor?

A mai okoskonnektorok jellemzően már WiFi-vel felszereltek, felcsatlakoznak az otthoni vezeték nélküli internetkapcsolatunkra, és okostelefonunkról távolról is ki-be kapcsolhatjuk őket és egy App-ból számos más okosságra, pl. időzítésre, GPS pozíció vagy időjárás alapján való ki-be kapcsolásra is beállíthatjuk őket. Természetesen hagyományos gombbal is ki-be kapcsolhatóak.

bővebben

Vezeték nélküli alternatív és keresztváltó kapcsoló kialakítás Sonoff T1 EU WiFi-s okoskapcsolóval

A Sonoff T1 RF távirányítós okoskapcsoló, ami kinézetre egy Sonoff T1 érintőkapcsoló formájú kapcsoló, valójában egy rádiófrekvenciás távirányító, amivel más T1 kapcsolókat tudunk kapcsolni vezetékezés nélkül. Ideális megoldás alternatív kapcsoló és keresztváltó kapcsoló kialakítására.

A Sonoff T1 RF kapcsoló legkézenfekvőbb felhasználása alternatív kapcsoló (vagy több kapcsoló esetén keresztváltó kapcsoló) kialakítása, ráadásul vezetékezés nélkül!

bővebben

Hőmérséklet vagy páratartalom tartomány alapján való okosrelé-vezérlés Sonoff TH10 vagy TH16 okosrelével

A blog témája a hőmérséklet vagy páratartalom alapján való okos relé vezérlés. Az okoseszközöket gyártó Sonoff kínálatában két olyan WiFi -s okos relé (Sonoff TH10 és Sonoff TH16) is megtalálható, amellyel hőmérséklet-tartomány vagy páratartalom-tartomány alapú vezérlést lehet beállítani, ha digitális szenzort kapcsolunk hozzájuk. A blogban erre hozunk példákat.

bővebben

[Linkajánló] Firmware csere Sonoff készülékeken

A Sonoff gyártmány népszerűségének egyik oka, hogy a gyári firmware, azaz alapszoftver kicserélhető rajta, így lehetőség van arra, hogy szabad forráskódú vagy más okosotthon rendszerekhez illeszteni lehetessen, és a gyári eWeLink App helyett más felületekről, alkalmazásokból vezéreljük őket.

bővebben

Sonoff Touch vs Sonoff T1

A Sonoff 2018 első negyedévében adta ki okoskapcsolójának új verzióját, melynek európai verzióját, a Sonoff T1 EU-t hasonlítjuk össze a korábbi termékverzióval, a Sonoff Touch EU-val. Az érintős villanykapcsolók mindegyike rendelkezik beépített WiFi-vel, az új verziót azonban felszerelték 433MHz-es távirányításra alkalmas rádiós chip-pel is.

bővebben

INGYENES SZÁLLÍTÁS

minden bruttó 25.000 Ft feletti rendelés esetén.

R

KIPRÓBÁLT TERMÉKEK

Csak általunk már kipróbált és bevált termékeket kínálunk!

KÉSZLETRŐL, AZONNAL

Minden terméket magyar leírással, készletről szállítunk.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információt kérek

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás